top of page
Zoeken

Eén maand DalleMijn eerste maand als Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media zit er op. Op vele vlakken waren de eerste weken een echte rollercoaster. We hebben alvast niet stilgezeten.

Ik heb kennis gemaakt met enthousiaste jongeren op de 'Dag van de Jeugdbeweging'. Maar ook met geëngageerde jeugdwerkers. We hebben hen nog een extra duwtje in de rug kunnen geven via extra kampmateriaal voor de uitleendienst. Maar ook structurele ondersteuning: via een financiële boost van 20 miljoen euro aan de Vlaamse en Brusselse jeugdhuizen en organisaties. Op het vlak van media hebben we het project "Nieuws in de klas" afgetrapt. De week van de digitale radio stond dan weer in het teken van DAB+.

Maar er was nog zoveel meer en dat vind je allemaal op deze website. De komende maanden moeten we belangrijke beslissingen nemen en zullen we ons meer dan ooit inzetten voor een ambitieus beleid voor Brussel, jeugd en media. Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan zeker op Twitter, Instagram of Facebook.Bình luận


bottom of page