top of page
Zoeken

Benjamin Dalle investeert in Brussels muziekcentrum Volta

Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, Benjamin Dalle, heeft 40.000 euro uitgetrokken voor het Brusselse muziekcentrum Volta. Dat doet Dalle om een stimulans te geven aan Nederlandstalige instellingen in de hoofdstad. “In budgettair moeilijke tijden moeten we elke mogelijkheid aangrijpen om extra te investeren in onze hoofdstad", zegt Benjamin Dalle. "Volta is een prachtinitiatief van jonge Brusselaars die de Brusselse muzikale talenten een plek én ondersteuning bieden."


Volta is een door jonge artiesten gerunde organisatie met een doe-het-zelf-mentaliteit die alles biedt wat nodig is om de muzikanten in Brussel en omgeving te begeleiden. Volta heeft 11 repetitieruimtes, een concertzaal waar je elk weekend terecht kan voor een muzikaal optreden, maar Volta organiseert ook workshops, masterclasses, try outs, live videosessies, preproducties voor albums, ... Kortom: een heleboel.


Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, Benjamin Dalle, vindt het belangrijk dat initiatieven als deze ondersteuning krijgen zodat ze hun werking kunnen uitbouwen. "Volta is een bijzonder waardevol en positief project voor Brussel", aldus Dalle. "Het is belangrijk dat zulke werkingen kunnen blijven bestaan en vooral kunnen groeien."


Bekijk de video over Volta hier:


Comentarios


bottom of page