top of page
Zoeken

Minister Dalle opent gloednieuwe VTM-Nieuwsstudio in Antwerpen

Sinds gisteren wordt VTM Nieuws uitgezonden vanuit de gloednieuwe studio in Antwerpen. Samen met de redacties van Het Laatste Nieuws, HLN.be en magazines vormen ze News City. Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, Benjamin Dalle, bracht een bezoek aan News City en mocht er de nieuwe VTM-Nieuwsstudio openen met Premier Wilmes, Minister-President Jambon en burgemeester Bart Dewever.


(Foto Belga)


Na 31 jaar uitzenden vanuit Vilvoorde was het tijd voor een verhuis naar Antwerpen. Afgelopen weken verhuisde de hele ploeg naar het nieuwe DPG-gebouw aan het Centraal Station. En sinds maandag is News City een feit.


Maandag mocht minister Benjamin Dalle de gloednieuwe VTM-Nieuwsstudio inhuldigen samen met de directie van DPG, de nieuwsankers en een premier Sophie Wilmès, minister-president Jan Jambon en Antwerps burgemeester Bart De Wever. "Het zijn uitdagende tijden voor de media", aldus Dalle. "Met internationalisering en digitalisering en de grote spelers zoals Netflix. Ook de Vlaamse media moet op die trein springen om kwaliteitsvolle journalistiek en sterk nieuws te brengen."

Comments


bottom of page