top of page
Zoeken

De 'Limburgdag' van Benjamin Dalle

Afgelopen vrijdag was het 'Limburgdag' voor Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, Benjamin Dalle. Hij bezocht de toonaangevende tech campus 'Corda Campus' in Hasselt samen met de Vlaamse regering, werd live geïnterviewd op TV Limburg, bezocht Hogeschool PXL en de redactie van Het Belang van Limburg en de minister eindigde zijn Limburgdag met de opening van het jeugdproject De Serre in het centrum van Hasselt.


De Vlaamse regering vond vrijdag op verplaatsing plaats. De Corda Campus in Hasselt opende haar deuren voor de Vlaamse ministers.


Nadien werd minister Benjamin Dalle uitgenodigd bij TV Limburg voor een eindejaarsgesprek. Hij sprak er over zijn eerste stappen als minister, de uitdagingen voor de media in Vlaanderen, de VRT en over de toekomst van de regionale televisie.Bij Hogeschool PXL ging Benjamin Dalle in gesprek met studenten journalistiek en bezocht hij PXL Music.Samen met collega's Wouter Beke en Hilde Crevits bezocht Benjamin Dalle de redactie van Het Belang van Limburg. Daar kon de minister het interview dat de dag nadien zou verschijnen in de weekendeditie al lezen.
Om de Limburgdag af te sluiten trok de minister van Jeugd naar de nieuwe locatie van De Serre in Hasselt. Het is één van de projecten die de komende vier jaar structurele ondersteuning krijgt van de Vlaamse regering. De Serre is een jeugdproject waar jongeren terecht kunnen voor feesten, markten, workshops, concerten, expo’s of gelijkgestemde zielen kunnen ontmoeten in De Bar.

Comentários


bottom of page