top of page
Zoeken

Eindelijk terug naar school!

Het is 1 september. Eindelijk mogen jullie terug naar school. Corona stak er aan het eind van vorig schooljaar een stokje voor, maar nu mag iedereen weer naar de klas. Vlaams minister van Jeugd, Benjamin Dalle, heeft dan ook een belangrijke boodschap.


1 september. Elk jaar is dat een heel bijzondere dag. Maar dit jaar nog meer dan anders. Kinderen en jongeren kunnen na heel wat moeilijke maanden eindelijk hun klasgenoten en vrienden weer zien. En dat elke schooldag. Maar ook je favoriete juf of meester is weer van de partij. Geen online lessen meer voor de kinderen uit de lagere school. Bij de middelbare school hangt dat af van kleurencodes.


De leerkrachten, directie en schoolpersoneel hebben alles op alles gezet om het nieuwe schooljaar coronaveilig te laten starten. Een hele dikke dankjewel daarvoor. Zonder hen zouden de schoolpoorten niet open kunnen gaan.


"Ik wens alle kinderen en jongeren vandaag een fantastische eerste schooldag toe", zegt Benjamin Dalle. "Samen zorgen we ervoor dat we dat virus overwinnen."Comments


bottom of page