top of page
Zoeken

Minister Dalle plukt eerste vernieuwde Krant van West-Vlaanderen vers van de pers

Bijgewerkt op: 10 jan. 2020Historisch moment: Vlaams minister Benjamin Dalle, bevoegd voor Media, heeft donderdagmiddag de allereerste vernieuwde Krant van West-Vlaanderen vers van de pers in ontvangst mogen nemen in Roeselare. Dat deed hij samen met de burgemeester van Roeselare, Kris Declercq.


"De nieuwe Krant van West-Vlaanderen is nog maar nét uitgekomen en het ziet er fantastisch uit", zegt minister Dalle. "Het is heel mooi om te zien hoe je in één krant zowel het provinciale als het lokale niveau met elkaar verbindt. Bovendien is De Krant van West-Vlaanderen ook ideaal voor élke West-Vlaming, zowel binnen als ver buiten de provincie."


Burgemeester van Roeselare, Kris Declercq, is bijzonder fier. "De vernieuwde Krant van West-Vlaanderen wordt in Roeselare gedrukt en dat is schitterend", aldus Declercq. "Ik ben blij dat minister van onder meer Media, Benjamin Dalle, aanwezig was op dit historische moment."


Maar niet enkel de gedrukte krant is vernieuwd. Er zijn ook vijf lokale kranten, een vernieuwd magazine KW Weekend en een vernieuwde website. De Krant van West-Vlaanderen wordt zo de eerste hybride krant van Vlaanderen: elke dag online en op vrijdag op papier.Comentarios


bottom of page